2015. június 2., kedd

- 20% Sportsmaster akció!

Kinek szól a Sportsmaster CRF High N akció?

Sportpályákra, nagy forgalmat bonyolító intenzíven használt füves területekre ajánlott professzionális termékünkről van szó, melynek kiszerelése 25 kilós zsák, egy zsák körülbelül 800-1000 m2 kezelésére elegendő. Gazdaságosan tehát inkább nagyobb felületeken használható.
Természetesen a bontott zsákban maradt műtrágya gondosan visszazárva, hűvös, száraz helyen jövőre, sőt még két év múlva is felhasználható, de a megfelelő tárolásról gondoskodni kell.

Hogy működik a Sportsmaster CRF High N?

Magas nitrogéntartalmának egy része azonnal feltáródó nitrogénforrás, ennek köszönhetően rövid reakcióidővel, alacsony hőmérsékleten is gyors zöldítő hatású. A nitrogénforrás másik részét szabályozott tápanyagleadású, burkolt szemcsék biztosítják, ezáltal hatástartama 2-3 hónapig is tart.

Mire jó a Sportsmaster CRF High N?

A hatástartam teljes időszaka alatt egészséges, kiegyensúlyozott fejlődést tesz lehetővé a gyep számára. A burkolatnak köszönhetően a kimosódás minimálisra csökkenthető, még esős időszakban is. Használatával a gyep betegség ellenállósága, gyomelnyomó képessége jelentősen javul. Megemelt magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét.

További részletes információk, akciós feltételek a Prenor honlapján: http://prenor.eu/SportmasterAKCIo.html